Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μικρός Έγιολφ

Ο «Μικρός Έγιολφ» του Ερρίκου Ίψεν, είναι το έργο το οποίο θα παρουσιάσει η Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων τη φετινή χειμερινή περίοδο. Η πρεμιέρα του έργου θα δοθεί στο θέατρο Καμπέρειο στις 18 Ιανουαρίου και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως το τέλος Φεβρουαρίου.
   Οι εύθραυστες ισορροπίες του συναισθηματικού δικτύου της οικογένειας σε μια διαρκή αναθεώρηση που προκαλείται από ανατροπές, ανασφάλειες, ενοχές και από τη διαχρονική αναζήτηση του ανθρώπου για το απόλυτο συναίσθημα.  
   Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε μετάφραση Μαριαλένας Μαμαρέλη, δραματουργική επεξεργασία Νίκου Φλέσσα, σκηνοθεσία Νίκου Καμόντου, σκηνικά και κοστούμια Λίνας Μότσιου, μουσική Νίκου Βελιώτη, φωτισμούς Λίνου Μεϊτάνη. Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Γράβου. 
   Ο θίασος στελεχώνεται από τους ηθοποιούς (αλφαβητικά): Ξανθή Γεωργίου, Στάθη Κόκκορη, Ρηνιώ Κυριαζή, Μιχάλη Μπίζιο και Άρη Τσαμπαλίκα. Παίζουν επίσης οι μικροί Νίκος Σκοπούλης και Μάξιμος Τζοβάρας.  
   Οι παραστάσεις θα δίνονται από Τετάρτη έως και Κυριακή στις 9.00 μ.μ. Η τιμή εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 € γενική είσοδος. Διεύθυνση θεάτρου: Παπαδοπούλου 11, Ιωάννινα, πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2651025670, καθημερινές, πρωινές ώρες.
   Ο Μικρός Έγιολφ ανεβαίνει με την υποστήριξη της νορβηγικής πρεσβείας, ενώ οι βορειοδυτικές εκδόσεις συμμετέχουν έχοντας αναλάβει την παραγωγή του προγράμματος σε γραφιστική επιμέλεια του Πάνου Ανδριανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου