Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

νέα νέα νέα



Καλησπέρα! Ακολουθώντας το παράδειγμα των πολιτικών, έχουμε κι εμείς μια μικρή καθυστέρηση στη διάθεση της Ματριόσκα στα βιβλιοπωλεία. Αυτό οφείλεται σε μια μικρή αβαρία σε σχέση με το τυπογραφείο και με την αλλαγή του τρόπου διανομής των βιβλίων μας. Όπως έχουμε ξαναναφέρει, από εδώ και πέρα τα βιβλία μας θα διακινούνται αποκλειστικά από τη SoundForge και θα μπορείτε να τα βρείτε στα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία της χώρας. Σύντομα θα εξομαλυνθεί η κατάσταση και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σταλεί η Ματριόσκα και σε όσους την έχουν παραγγείλει ηλεκτρονικά από τη σελίδα μας (τους οποίους ευχαριστούμε θερμά).

Μπορείτε να γνωριστείτε καλύτερα με τα κομμάτια της Ματριόσκα σε δύο παρουσιάσεις που έχουμε ετοιμάσει για το άμεσο μέλλον. Στις 26 του μηνός θα βρισκόμαστε στην Πάτρα, στο βιβλιοπωλείο Discover και την 1 Δεκεμβρίου θα κάνουμε πρεμιέρα στο κοινό της πόλης μας, στο θέατρο Πολυθέαμα. Και στις δύο παρουσιάσεις θα μιλήσουμε για το βιβλίο και θα ακολουθήσει μίνι-συναυλία με τις μουσικές και τα τραγούδια που το συνοδεύουν. Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη και θα σας περιμένουμε για να περάσουμε καλά!

Λίγες μέρες αργότερα, το Σάββατο 10 Δεκέμβρη θα παρουσιάσουμε στην Αθήνα τη συλλογή παγοθραυστικών διηγημάτων του Γιώργου Τσαντίκου, Οι Ναΐτες πετάχτηκαν δίπλα. Για αυτή την εκδήλωση θα φιλοξενηθούμε στο βιβλιοκαφέ Floral, που είναι έτσι κι αλλιώς ο αγαπημένος μας προορισμός στα Εξάρχεια.

Σε άλλα νέα, στη σημερινή εκπομπή του Μόλις Ξύπνησα, έχετε την ευκαιρία να ακούσετε υπέροχη μουσική για μία ώρα και να κερδίσετε το Καλημέρα και Αντίο, της Αγγελικής Σχοινά.

Τέλος, αυτές τις ημέρες ετοιμάζουμε πυρετωδώς το Τραγούδι του Χρόνου, ένα εφηβικό μυθιστόρημα φαντασίας που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τις γιορτές. Συγγραφέας του είναι ο Γιώργος Χατζηκυριάκος και σας υπόσχεται ένα μαγευτικό ταξίδι στη Νοέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου