Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

διαγωνισμός διηγήματος από το Artspot

Καλημέρα από τα βορειοδυτικά. Το νέο μας βιβλίο, τα ουγγρικά ψάρια, κυκλοφορεί τη Δευτέρα στην Αθήνα. Ανεβάζουμε σήμερα τα στοιχεία για έναν ηλεκτρονικό διαγωνισμό διηγήματος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους πάρουν μέρος.


Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτισμού Artspot διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό διηγήματος «ΛόγωΤέχνης», με στόχο να καθιερωθεί ως λογοτεχνικός θεσμός στο ελληνικό Διαδίκτυο. Η μεγάλη επιτυχία του 1ου Διαγωνισμού Διηγήματος «ΛόγωΤέχνης», τόσο στον αριθμό των συμμετοχών, όσο και στην ποιότητα των κειμένων, απέδειξε πως υπάρχει μια ισχυρή δημιουργική δυναμική στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο. Βασικός προσανατολισμός της φιλοσοφίας της Artspot παραμένει η ανάδειξη της δημιουργικότητας και της εξωτερίκευσης σκέψεων και συναισθημάτων μέσω της τέχνης.


Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Ιστορίες Διαδικτύου» και σκοπό έχει να αποτυπώσει μέσω του γραπτού λόγου τον πρωτεύοντα ρόλο που διαδραματίζει πλέον το Διαδίκτυο στην καθημερινότητα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου