Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

1.000.000 Ναΐτες

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Όχι, δεν θα μας επιτεθούν τόσοι πολλοί Ναΐτες και ούτε το τελευταίο μας βιβλίο πούλησε τόσα πολλά αντίτυπα (μέχρι στιγμής). Κατ' αρχάς θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το διαγωνισμό που οργανώνει το δημοφιλές λογοτεχνικό blog Βιβλιολατρεία. Κάθε μήνα ένας αναγνώστης του ιστολογίου κερδίζει ένα βιβλίο, και αυτό το μήνα (συμμετοχές έως 17 Ιουνίου) ο τυχερός θα προσθέσει στη βιβλιοθήκη του το δικό μας, 1.000.000 στιγμές του Μιχάλη Φουντουκλή!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και σύντομα θα ανεβάσουμε περισσότερα για έναν ακόμα συγγραφικό διαγωνισμό τον οποίο ενισχύουμε, επίσης με βιβλία μας (βλ. eBooks4Greeks).






Σε υπόλοιπα νέα, υπάρχει μία άρτια ανάρτηση στον Ηλεκτρονικό Αναγνώστη, για τη συλλογή διηγημάτων Οι Ναΐτες πετάχτηκαν δίπλα του Γιώργου Τσαντίκου. Η παρουσίαση του βιβλίου πλησιάζει (σε μία εβδομάδα, το επόμενο Σάββατο, 7 μ.μ. στο Θυμωμένο Πορτραίτο) και ανυπομονούμε μιας και το κοινό των Ιωαννίνων ήδη μας έχει στηρίξει έμπρακτα. Σας περιμένουμε όλους για μπίρες και συζήτηση!

Τέλος στη Σελίδα για άλλες Σελίδες υπάρχει μια συνέντευξη της φίλης Στέργιας Κάββαλου, σχετικά με το βιβλίο της Αλτσχάιμερ Trance (εκδ. Τετράγωνο), που ήταν υποψήφιο για βραβείο του περιοδικού Διαβάζω.

edit: Συνέντευξη της Στέργιας Κάββαλου και στη Metropolis : )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου